Ползи от пазаруването в BGM

8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg

8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg

BG Market е едно обещание за качествено подбрани и разнообразни пресни продукти на достъпна цена, съобразени с изискванията за хигиена и безопасност. Освен своите физически обекти, разположение в Благоевград и Банско, можете да пазарувате онлайн. Представяме Ви 8 ползи от онлайн пазаруването в нашия магазин на www.bgm.bg

  1. Пазарувайте от дома или в движение, когато Ви е удобно: с онлайн пазаруването на хранителни стоки имате гъвкавостта да поръчате по всяко време на денонощието, независимо в какъв час, разглеждайки разнообразието от продукти в магазина.
  2. Спестявайте, сравнявайки лесно и бързо цените: в онлайн магазина на BGM лесно можете да сравните цените на различни марки. Продуктите са подредени по категории, освен това ще достъпите до текущите промоции, така че да подберете бързо това, което Ви трябва. Всяка седмица предлагаме на нашите потребители около 600 продукта на промоционална цена, които могат да разгледат в специално изготвена електронна брошура, валидна от понеделник до неделя. В магазините може да откриете близо 9000 хранителни продукти, готвени ястия, стоки за дома и офиса, козметика, храна за кучета и котки. Имайте предвид обаче, че според зоната, в която се намирате, може да имате различен достъп до някои от артикулите, които имат специфични условия на съхранение. Затова е важно да посочите Вашето населено място преди да пазарувате, за да разберете наличностите и възможностите да закупите. Разберете повече за начина на доставка.
  3. Поръчайте желан грамаж от насипната витрина, от който имате нужда: в BGM имаме възможност да Ви доставим продукти от насипната витрина толкова колкото желаете, а не непременно да е опаковка с точно тегло. Непрекъснато обновяваме асортимента с нови предложения, като се стремим да предложим на потребителя изделия, които не могат да се открият никъде другаде в страната. Директни вносители сме на подбрани деликатеси, вина, захарни изделия на наложени европейски марки.
  4. Спестете време за други по-важни за Вас неща: можете да спестите физическо време в отиване, намиране на място за паркиране на автомобил, пазаруване и лично доставяне до дома, като направите своя онлайн пазар с доставка до дома. А това време, което сте спестили го прекарайте по начин, по който ще се почувствате добре с различни интереси и с хора, които бихте искали да бъдете.
  5. Пазарувайте в среда без напрежение: за разлика от физическия магазин, в онлайн средата няма други посетители, които пазаруват и могат да Ви възпрепятстват пазаруването. Можете да отделите толкова време, колкото Ви е необходимо за Вашия онлайн шопинг. Целим да имаме бързо и надеждно пазаруване онлайн по начин, че клиентите да приключват поръчката бързо, лесно и с усмивка.
  6. С онлайн пазаруването ще избягвате повечето допълнителни и импулсивни продукти: често, когато пазарувате във физически магазин взимате продукти, които впоследствие се оказва, че ги имате у дома и не се е налагало да харчите пари за тях. Когато пазарувате онлайн от дома си, ще имате възможност да проверите действително какво имате и да прецените от какво се нуждаете. Така ще направите по-икономични решения. Освен това е по-малък риска да забравите нещо. Другото е, че ще купувате доста по-рядко импулсни продукти, когато не се намирате в магазина и не виждате около Вас такива, за които въобще не сте мислили да пазарувате. В онлайн среда е по-лесно да се придържате към списъка си за пазаруване и да избягвате да купувате артикули, от които не се нуждаете.
  7. Пазарувайте по история на продуктите, които сте пазарували от преди: друго предимство на онлайн пазаруването на хранителни стоки е възможността да се използва историята на пазаруването, за да направите повторни покупки. Във Вашия личен профил към www.bgm.bg ще можете да следите предишните си поръчки и спрямо тях да правите новите покупки. Допълнително ще Ви изпращаме известия с актуални активности и допълнителни игри, в които да участвате с възможност да спечелите ваучери за пазаруване.
  8. Следете пазарската си количка: когато пазарувате онлайн много лесно ще виждате какви артикули сте сложили в количката си и на каква стойност във всеки даден момент. Това Ви дава контрол над бюджета Ви и можете лесно да премахнете продуктите, ако влизате в преразход. Ако имате зададен бюджет за хранителни стоки, онлайн пазаруването Ви позволява да се придържате към него и да избегнете изненади.

Разберете повече за възможностите за пазаруване от BGM от статията „10 причини да пазарувате в BGM”. Разберете кои са уникалните възможности, които предоставя пазаруването в супермаркети BG Market в „Защо да изберете BG Market?”

Заповядайте и пазарувайте онлайн на https://bgm.bg/