Показване на 5 резултата

МАЯ 42ГР КУБЧЕ /24/

0.99 лв./бр.
Купи

МАЯ СУХА 10ГР ПРИМАПАК /36/

0.85 лв./бр.
Купи

МАЯ СУХА 7ГР DR. OETKER

0.59 лв./бр.
Купи

МАЯ СУХА 7ГР БИОСЕТ /10/

0.49 лв./бр.
Купи

МАЯ СУХА БЕЗ ГЛУТЕН 3*48ГР S.MARTINO

2.49 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Мая

Търсите ли продукти от тип Мая? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Мая.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Мая и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Мая вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Мая са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Мая с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Мая на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Мая, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Мая не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET