Показване на 4 резултата

СОЛЕНКИ 300ГР ПЕРУН

3.49 лв./бр.
Купи

СОЛЕНКИ С КАШКАВАЛ 200ГР АЕА /12/

2.89 лв./бр.
Купи

СОЛЕНКИ СЪС СИРЕНЕ 190ГР АЕА /12/

2.69 лв./бр.
Купи

СОЛЕНКИ СЪС СУСАМ 130ГР АЕА /20/

1.89 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Соленки

Търсите ли продукти от тип Соленки? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Соленки.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Соленки и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Соленки вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Соленки са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Соленки с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Соленки на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Соленки, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Соленки не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET