Показване на 12 резултата

БОБ БЯЛ 400ГР DEGUSTO

2.19 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ ГИГАНТ 470ГР ОБЕРОН /6/

2.89 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ ДОБРУДЖАНКА 485ГР ОБЕРОН /6/

2.79 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ МАСЛЕН 400ГР DEGUSTO

2.19 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ СМИЛЯНКА 470ГР ОБЕРОН /6/

3.59 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 490ГР ОБЕРОН /6/

2.99 лв./бр.
Купи

БОБ БЯЛ ТРАДИЦИОНЕН КРИНА 540ГР /БУРКАН/ /12/

2.99 лв./бр.
Купи

БОБ ЧЕРВЕН 400ГР DEGUSTO

1.79 лв./бр.
Купи

ЗЕЛЕН ФАСУЛ 680ГР MR.YUMMY /6/

2.99 лв./бр.
Купи

ЗРЯЛ ФАСУЛ ДОБРУДЖАНКА 500ГР ОБЕРОН /10/

3.79 лв./бр.
Купи

ЧЕРВЕН БОБ 400ГР HEINZ/20/

2.99 лв./бр.
Купи

ЧЕРВЕН БОБ LA DORIA 425МЛ /12/

2.09 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Боб и фасул консерви

Търсите ли продукти от тип Боб и фасул консерви? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Боб и фасул консерви.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Боб и фасул консерви и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Боб и фасул консерви вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Боб и фасул консерви са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Боб и фасул консерви с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Боб и фасул консерви на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Боб и фасул консерви, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Боб и фасул консерви не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET