Показване на 11 резултата

ЛОКУМ РАХАТ ПУДРА С ПЛОДОВЕ 150ГР /ВИДОВЕ/

2.49 лв./бр.
Купи

ЛОКУМ СЛАДКИ ВРЕМЕНА 140ГР ОБИКНОВЕН

1.39 лв./бр.
Купи

ЛОКУМ СЛАДКИ ВРЕМЕНА 140ГР ЦВЕТЕН

1.39 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ВАНИЛИЯ 270ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /10/

2.59 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ВАНИЛИЯ 30ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /50/

0.35 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ГЛАЗУРА 35ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /43/

0.40 лв./бр.
Купи

ХАЛВА РАХАТ 200ГР

3.79 лв./бр.
Купи

ХАЛВА СТАФИДИ И ФЪСТЪЦИ 270ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /10/

2.59 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ФАНТАЗИЯ 270ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /10/

2.59 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ФЪСТЪЦИ 270ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /10/

2.59 лв./бр.
Купи

ХАЛВА ФЪСТЪЦИ 30ГР ЗОЛОТОЙ ВЕК /50/

0.35 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Халва и локум

Търсите ли продукти от тип Халва и локум? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Халва и локум.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Халва и локум и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Халва и локум вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Халва и локум са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Халва и локум с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Халва и локум на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Халва и локум, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Халва и локум не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET