Показване на 16 резултата

КАРТОФИ ГАРНИТУРА 350ГР

2.45 лв./бр.
Купи

КЮФТЕ ПЕЧЕНО 55ГР

0.99 лв./бр.
Купи

ЛАВРАК ПЕЧЕН НА СКАРА КГ

27.99 лв./кг.
Купи

ПЕЧЕН СВИНСКИ ДЖОЛАН С КОСТ И КОЖА

14.99 лв./кг.
Купи

ПЕЧЕНА ПИЛЕШКА ПЪРЖОЛА ~200ГР

4.50 лв./бр.
Купи

ПЕЧЕНА СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ

19.99 лв./кг.
Купи

ПЕЧЕНА СВИНСКА ПЪРЖОЛА БУТ

18.99 лв./кг.
Купи

ПЕЧЕНИ СВИНСКИ ГЪРДИ С КОСТ

18.99 лв./кг.
Купи

ПЕЧЕНО ПИЛЕШКО БУТЧЕ ~200ГР

2.19 лв./бр.
Купи

ПИЛЕ С ОРИЗ 350ГР

4.20 лв./бр.
Купи

ПЪРЖЕН ШАРАН

25.99 лв./кг.
Купи

ПЪСТЪРВА ПЕЧЕНА НА СКАРА КГ

22.99 лв./кг.
Купи

САЛАТА СЕЛСКА

9.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕ 350ГР

3.50 лв./бр.
Купи

СУПА ПИЛЕШКА 350ГР

2.29 лв./бр.
Купи

ЦИПУРА ПЕЧЕНА НА СКАРА КГ

27.99 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Меню готвени ястия

Търсите ли продукти от тип Меню готвени ястия? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Меню готвени ястия.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Меню готвени ястия и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Меню готвени ястия вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Меню готвени ястия са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Меню готвени ястия с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Меню готвени ястия на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Меню готвени ястия, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Меню готвени ястия не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET