Показване на 2 резултата

КОРИ ЗА ЛАЗАНЯ DIVELLA С ЯЙЦА 500ГР №108 /12/

5.49 лв./бр.
Купи

КОРИ ЗА ЛАЗАНЯ С ЯЙЦА 500ГР BARILLA /15/

7.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Лазаня

Търсите ли продукти от тип Лазаня? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Лазаня.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Лазаня и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Лазаня вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Лазаня са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Лазаня с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Лазаня на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Лазаня, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Лазаня не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET