Показване на 15 резултата

АНАНАС ШАЙБА ЕВРАЗИЯ КГ /2КГ/

19.99 лв./кг.
Купи

БАДЕМ СУРОВ КГ /1КГ/

24.99 лв./кг.
Купи

ГОДЖИ БЕРИ СУШЕНО /1КГ/

25.99 лв./кг.
Купи

ДЖИНДЖИФИЛ СУШЕН ЕВРАЗИЯ КГ /2КГ/

16.99 лв./кг.
Купи

КАШУ СУРОВА ЯДКА КГ /1КГ/

24.99 лв./кг.
Купи

КОКОС КУБЧЕ СУШЕН ЕВРАЗИЯ КГ /2КГ/

18.99 лв./кг.
Купи

ЛЕШНИК ЯДКА СУРОВА КГ /1КГ/

22.99 лв./кг.
Купи

Орехова ядка кг

26.99 лв./кг.
Купи

ПАПАЯ СУШЕНА ЕВРАЗИЯ КГ /2КГ/

17.99 лв./кг.
Купи

СЛЪНЧОГЛЕД БЕЛЕН СУРОВ КГ /1КГ/

5.99 лв./кг.
Купи

СМОКИНЯ СУШЕНА КГ /1КГ/

29.99 лв./кг.
Купи

СУСАМ БЕЛЕН /1КГ/

12.99 лв./кг.
Купи

ТИКВЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО /1КГ/

19.99 лв./кг.
Купи

ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА СУШЕНА /1КГ/

17.99 лв./кг.
Купи

ЧИА КГ /1КГ/

15.99 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Насипни ядки и сушени плодове

Търсите ли продукти от тип Насипни ядки и сушени плодове? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Насипни ядки и сушени плодове.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Насипни ядки и сушени плодове и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Насипни ядки и сушени плодове вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Насипни ядки и сушени плодове са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Насипни ядки и сушени плодове с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Насипни ядки и сушени плодове на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Насипни ядки и сушени плодове, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Насипни ядки и сушени плодове не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET