Показване на 6 резултата

МАРИНОВАНА ПИЛЕШКА ПЪРЖОЛА ОТ БУТ БЕЗ КОЖА КГ

13.99 лв./кг.
Купи

ПИЛЕ НА ГРИЛ 1БР

12.99 лв./бр.
Купи

ПИЛЕ ОХЛАДЕНО ГРАДУС /ТАРЕЛКА/

8.19 лв./кг.
Купи

ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА ОХЛАДЕНИ 350+ /НАСИПНИ/

Original price was: 5.59 лв..Current price is: 4.49 лв../кг.
Купи

ПИЛЕШКО РОЛЕ МЕС-КО 270ГР /ВАКУУМ/

7.69 лв./бр.
Купи

ПИЛЕШКО ФИЛЕ ОТ ГЪРДИ БРАЗИЛ /10/

13.99 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Пилешко месо

Търсите ли продукти от тип Пилешко месо? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Пилешко месо.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Пилешко месо и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Пилешко месо вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Пилешко месо са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Пилешко месо с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Пилешко месо на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Пилешко месо, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Пилешко месо не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET