1. Време за доставка

Извършваме доставки в следните дни:

  • От понеделник до събота, от 10:00 до 21:00. Поръчки направени до 19:00 се доставят на същия ден, освен ако не сте написали, че искате отложена доставка.
  • В неделя, от 12:00 до 20:00. Поръчки направени до 18:00 се доставят на същия ден, освен ако не сте написали, че искате отложена доставка.
  • За гр. София и гр. Перник използваме куриерските услуги на ЕКОНТ и времето за доставка е от 1 до 2 дни, в зависимост от времето, в което сте пуснали заявката си.

 

2. Къде доставяме?

  • Доставяме в гр. Благоевград, и следните селища около Благоевград:
Бело поле Бараково
Бучино Крумово
Българчево Кочериново
Делвино Бураново
Дъбрава Пороминово
Еленово Стоб
Зелендол Рила
Изгрев Драгодан
Марулево Мурсалево
Мощанец Селище
Покровник Царево
Рилци
  • Доставяме в гр. София (с услугите на куриер и фиксирана цена за доставка 5 лв)
  • Доставяме в гр. Перник (с услугите на куриер и фиксирана цена за доставка 5 лв)
  • Доставяме в гр. Симитли
  • Доставяме в гр. Кюстендил
  • Доставяме в гр. Дупница
  • Доставяме в гр. Банско и следните селища около Банско:
Баня Добринище
Разлог местността Бетеловото

*Важно! Доставяме и до останалата част от страната, но с услугите на ЕКОНТ или СПИДИ, за сметка на получателя. За поръчки, които използват услугите на ЕКОНТ или СПИДИ можем да доставяме охладени продукти, но не и замразени.

3. Минимална стойност на поръчка и цена за доставка

Минималната стойност на поръчка в онлайн магазина е 20 лв. без значение за къде и как ще бъде доставена.

За достигане на безплатна доставка клиентите трябва да имат определена стойност на поръчката си. Тази стойност е 50 лв. за гр. Благоевград, гр. Банско и следните селища около гр. Благоевград:

Рилци Церово
Бело поле Изгрев
Българчево Еленово
Бучино Марулево
Зелендол Делвино
Покровник Дъбрава
Мощанец

За доставки до тези райони на поръчки със стойност по-малки от 50 лв. цената на доставката е 2 лв.

В останалите градове и райони, определената стойност на поръчката, която позволява безплатна доставка е 80 лв., а за поръчки под тази стойност, доставката е 4 лв.

Изключение прави:

Гр. София и гр. Перник. За тези зони винаги се начислява фиксирана такса за доставка от 5 лв. Към този момент не можем да предложим безплатна доставка за гр. София и гр. Перник.

Гр. Кюстендил и гр. Дупница. За тези зони винаги се начислява фиксирана такса за доставка от 4 лв. Към този момент не можем да предложим безплатна доставка за гр. Кюстендил и гр. Дупница.

*Важно! За поръчки, които използват опцията за доставка с ЕКОНТ или СПИДИ, сумата за доставка се начислява от тях. За поръчки, които използват услугите на ЕКОНТ или СПИДИ можем да доставяме охладени продукти, но не и замразени.

**В случай на продажба на стоки, които съдържат алкохол и при поръчка на спиртни напитки, потребителят декларира, че е навършил 18 години. Възрастта на потребителя ще бъде проверявана при доставка.