Показване на 19 резултата

Авокадо 1бр /Турция/ Клас1

2.19 лв./бр.
Купи

Ананас 1бр /Турция/ Клас 1

4.99 лв./бр.
Купи

Банани /Еквадор/ Клас1

2.79 лв./кг.
Купи

Грейпфрут /Турция/ Клас1

3.79 лв./кг.
Купи

Грозде бяло /Гърция/ Клас1

7.99 лв./кг.
Купи

Грозде Розе /България/ Клас 1

7.99 лв./кг.
Купи

Дюля /Гърция/ Клас1

2.99 лв./кг.
Купи

Киви /Гърция/ Клас1

2.99 лв./кг.
Купи

Круши /Гърция/ Клас1

4.69 лв./кг.
Купи

Лимони /Турция/ Клас 1

2.99 лв./кг.
Купи

Мандарини /Гърция/ Клас1

3.49 лв./кг.
Купи

Нар /Гърция/ Клас1

3.99 лв./кг.
Купи

Помело 1бр /Китай/

5.99 лв./бр.
Купи

Портокали /Гърция/ Клас1

2.79 лв./кг.
Купи

Сливи /Гърция/ Клас1

3.99 лв./кг.
Купи

Тиква Балка /България/ Клас1

0.99 лв./кг.
Купи

Ябълки Айдере /Полша/ Клас1

1.89 лв./кг.
Купи

Ябълки жълти /Гърция/ Клас 1

3.59 лв./кг.
Купи

Ябълки червени /Гърция/ Клас 1

2.59 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Плодове

Търсите ли продукти от тип Плодове? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Плодове.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Плодове и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Плодове вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Плодове са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Плодове с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Плодове на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Плодове, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Плодове не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET