Показване на 8 резултата

ПИЦА ITALPIZZA 2*300ГР МАРГАРИТА /8/

11.99 лв./бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 320ГР 4 СИРЕНА /6/

7.29 лв./бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 350ГР МОЦАРЕЛА /6/

7.29 лв./бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 355ГР РИБА ТОН С ЧЕРВЕН ЛУК /6/

Original price was: 7.29 лв..Current price is: 5.49 лв../бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 360ГР ПИЛЕ И БЕКОН /6/

Original price was: 7.29 лв..Current price is: 4.99 лв../бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 370ГР ВЕГЕТАРИАНА /6/

Original price was: 7.29 лв..Current price is: 4.99 лв../бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 370ГР ПРОШУТО ФУНГИ /6/

7.29 лв./бр.
Купи

ПИЦА ITALPIZZA 370ГР САЛАМИ /6/

Original price was: 7.29 лв..Current price is: 4.99 лв../бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Пица и лазаня

Търсите ли продукти от тип Пица и лазаня? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Пица и лазаня.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Пица и лазаня и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Пица и лазаня вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Пица и лазаня са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Пица и лазаня с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Пица и лазаня на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Пица и лазаня, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Пица и лазаня не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET