Показване на 8 резултата

ШОКОЛАДОВИ МАКСИ ЯЙЦА WITOR`S 110ГР ЧЕРЕН ШОКОЛАД

3.19 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВИ МИНИ ЯЙЦА WITOR`S 115ГР ЛЕШНИКОВ КРЕМ

3.19 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВИ МИНИ ЯЙЦА WITOR`S 115ГР МЛЕЧЕН ШОКОЛАД

3.19 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВИ ПРЪЧИЦИ 15ГР БИОСЕТ /10/

0.70 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВО ЯЙЦЕ WITOR`S 240ГР С ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА

22.99 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВО ЯЙЦЕ КИНДЕР ДЖОЙ Т1*24 /24/

2.69 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВО ЯЙЦЕ КИНДЕР СЮРПРИЗ МАКСИ КОЛЕДА/12/

12.39 лв./бр.
Купи

ШОКОЛАДОВО ЯЙЦЕ КИНДЕР СЮРПРИЗ Т1*36 20ГР

1.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Шоколадови яйца

Търсите ли продукти от тип Шоколадови яйца? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Шоколадови яйца.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Шоколадови яйца и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Шоколадови яйца вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Шоколадови яйца са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Шоколадови яйца с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Шоколадови яйца на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Шоколадови яйца, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Шоколадови яйца не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET