Показване на 4 резултата

БИРА KAMENITZA СВЕТЛО 2,2Л /6/

Original price was: 3.49 лв..Current price is: 2.79 лв../бр.
Купи

БИРА АРИАНА РАДЛЕР 1,2Л МАЛИНА /9/

Original price was: 2.59 лв..Current price is: 2.19 лв../бр.
Купи

БИРА БУРГАСКО СВЕТЛО 2,3Л /6/

3.39 лв./бр.
Купи

БИРА СТАРОПРАМЕН 1Л /6/

Original price was: 2.69 лв..Current price is: 2.29 лв../бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Светла бира PET

Търсите ли продукти от тип Светла бира PET? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Светла бира PET.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Светла бира PET и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Светла бира PET вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Светла бира PET са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Светла бира PET с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Светла бира PET на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Светла бира PET, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Светла бира PET не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Консумацията на алкохол може да има отрицателни ефекти за вашето здраве. Забранена е продажбата, купуването и трансфер на алкохолни продукти от лица под 18 години.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET