Показване на 7 резултата

ГОВЕЖДО В СОБСТВЕН СОС 180ГР КОМПАС /54/

Original price was: 4.29 лв..Current price is: 3.59 лв../бр.
Купи

КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ 300ГР КОМПАС /24/

3.19 лв./бр.
Купи

КЮФТЕТА С БОБ 300ГР КОМПАС /24/

3.19 лв./бр.
Купи

НАДЕНИЦА С БОБ 300ГР КОМПАС /24/

3.19 лв./бр.
Купи

СВИНСКО В СОБСТВЕН СОС 180ГР КОМПАС /54/

3.99 лв./бр.
Купи

СВИНСКО С БОБ 300ГР КОМПАС /24/

3.79 лв./бр.
Купи

ШКЕМБЕ ЧОРБА 300ГР КОМПАС /24/

3.79 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Готови ястия

Търсите ли продукти от тип Готови ястия? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Готови ястия.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Готови ястия и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Готови ястия вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Готови ястия са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Готови ястия с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Готови ястия на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Готови ястия, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Готови ястия не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET