Показване на 4 резултата

БЕЙБИ САЛАТА МИКС 200ГР ПЛИК /България/

Original price was: 3.39 лв..Current price is: 2.79 лв../бр.
Купи

РУКОЛА 100ГР ТАРЕЛКА /България/

2.69 лв./бр.
Купи

САЛАТА БЕЙБИ МИКС 150ГР ПЛИК /Италия/

3.29 лв./бр.
Купи

СПАНАК ЛИСТА 200ГР ПЛИК /България/

2.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Свежи салати

Търсите ли продукти от тип Свежи салати? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Свежи салати.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Свежи салати и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Свежи салати вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Свежи салати са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Свежи салати с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Свежи салати на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Свежи салати, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Свежи салати не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET