Показване на 5 резултата

КАЙМА 500ГР САРАЙ

5.59 лв./бр.
Купи

КАЙМА НАРОДНА ПРИНЦЕСИ 250ГР ОХЛАДЕНА

2.79 лв./бр.
Купи

КАЙМА НАРОДНА ПРИНЦЕСИ С КАШКАВАЛ 250ГР ОХЛАДЕНА

2.79 лв./бр.
Купи

КАЙМА НАРОДНА УНИВЕРСАЛ 250ГР ОХЛАДЕНА

2.79 лв./бр.
Купи

КАЙМА СМЕС РЕСНИ 500ГР ЕКО МЕС

Original price was: 9.49 лв..Current price is: 7.99 лв../бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Кайма

Търсите ли продукти от тип Кайма? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Кайма.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Кайма и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Кайма вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Кайма са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Кайма с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Кайма на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Кайма, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Кайма не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET