Показване на 10 резултата

КРОАСАН 7 DAYS 92ГР БРЮЛЕ /20/

1.59 лв./бр.
Купи

КРОАСАН 7 DAYS 92ГР ВИШНА /20/

1.59 лв./бр.
Купи

КРОАСАН 7 DAYS 92ГР КАКАО /20/

1.59 лв./бр.
Купи

КРОАСАН 7 DAYS 92ГР ЯГОДА /20/

1.59 лв./бр.
Купи

КРОАСАН 7 DAYS ШОКО ВАНИЛИЯ 60ГР /20/

1.59 лв./бр.
Купи

КРОАСАН ANTONELLI 5БР TWISTY /8/

5.49 лв./бр.
Купи

КРОАСАН ANTONELLI 5БР КАКАО /8/

3.99 лв./бр.
Купи

КРОАСАН ANTONELLI 5БР КРЕМ /8/

3.99 лв./бр.
Купи

КРОАСАН ANTONELLI 5БР МЛЕЧЕН КРЕМ/ШОКОЛАД /8/

3.99 лв./бр.
Купи

КРОАСАН ANTONELLI MAXI 80ГР КАКАО /72/

1.49 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Кроасани

Търсите ли продукти от тип Кроасани? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Кроасани.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Кроасани и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Кроасани вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Кроасани са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Кроасани с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Кроасани на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Кроасани, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Кроасани не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET