Показване на 2 резултата

БЛАНШИРАНИ КАРТОФИ 1КГ ВАЛБЕ`С /10/

4.39 лв./бр.
Купи

БЛАНШИРАНИ КАРТОФИ 2,5КГ ФАРМ ФРИТ 9/18

9.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Картофи

Търсите ли продукти от тип Картофи? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Картофи.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Картофи и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Картофи вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Картофи са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Картофи с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Картофи на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Картофи, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Картофи не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET