Пакетирането и съхранението на поръчките от BG MARKET се осъществява в наш склад. В случай на липсващи продукти в поръчките, поради липса на наличности, някои от тях могат да бъдат заменени от нашия екип по пакетирането. Продукти ще бъдат заменяни, само ако сте посочили, че сте съгласни след като наш служител се свърже с Вас. Екипът ни ще се постарае да подбере възможно най-подходящия подобен продукт като цена и качество. Специфичните продукти, които нямат аналог, ще бъдат приспаднати от поръчката.

Известяване за корекции и приспадане на липсващите продукти от крайната сметка

Информация за всички корекции по поръчката ще бъде уточняване по телефона с Вас. При поръчки с наложен платеж, липсващите продукти ще бъдат извадени от крайната сума на поръчката. При поръчки платени онлайн, ще получите промо код или точки за отстъпка за стойността на липсващите продукти или по ваше желание, сумата ще бъде възстановена по вашата сметка.

Процес на пакетиране и защо липсват продукти

Нашата система за наличности визуализира всички налични продукти в нашия склад в момента на вашето пазаруване. Понякога е възможно продукти да се изчерпат като наличност, след като сте завършили своята поръчка. Това се получава, защото екипът ни е започнал да пакетира поръчки, завършени преди вашата, в които са поръчани същите продукти и наличността се е изчерпала, преди да пакетират вашата поръчка. Всички поръчки се събират няколко часа преди доставката, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-пресните продукти. Поради тази причина, ако сте направили своята поръчка няколко дни предварително, също е възможно продукт да бъде изчерпан.
Екипът ни работи усилено да поддържа достатъчно наличност, за да намалим възможността за липсващ продукт до минимум.