Показване на 7 резултата

ЛАВРАК КГ 4/6 ТУРЦИЯ /ОХЛАДЕН/

17.99 лв./кг.
Купи

ПАНГАСИУС ФИЛЕ 20% /ПАКЕТ/

7.79 лв./бр.
Купи

ПЪСТЪРВА ЧИСТЕНА /ОХЛАДЕНА/

14.99 лв./кг.
Купи

САФРИД МОРСКИ ОХЛАДЕН КГ

10.99 лв./кг.
Купи

СКУМРИЯ /ОХЛАДЕНА/

8.99 лв./кг.
Купи

ЦИПУРА КГ 400/600 ТУРЦИЯ /ОХЛАДЕНА/

14.99 лв./кг.
Купи

ШАРАН КОТЛЕТ ОХЛАДЕН КГ

19.99 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Охладена риба

Търсите ли продукти от тип Охладена риба? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Охладена риба.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Охладена риба и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Охладена риба вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Охладена риба са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Охладена риба с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Охладена риба на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Охладена риба, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Охладена риба не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET