Показване на 8 резултата

РОМ MALIBU КОКОС 700МЛ

26.99 лв./бр.
Купи

РОМ SAVOY ЧЕРВЕН 200МЛ /12/

3.89 лв./бр.
Купи

РОМ БАКАРДИ 700МЛ БЯЛ

24.99 лв./бр.
Купи

РОМ КАПИТАН МОРГАН СПАЙС 1Л /6/

29.99 лв./бр.
Купи

РОМ КАПИТАН МОРГАН СПАЙС 700МЛ /6/

21.99 лв./бр.
Купи

СП.НАПИТКА КАПИТАН ФРЕД 200МЛ ТЪМНА

3.89 лв./бр.
Купи

СП.НАПИТКА КАПИТАН ФРЕД 700МЛ ТЪМНА

11.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Ром

Търсите ли продукти от тип Ром? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Ром.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Ром и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Ром вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Ром са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Ром с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Ром на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Ром, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Ром не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Консумацията на алкохол може да има отрицателни ефекти за вашето здраве. Забранена е продажбата, купуването и трансфер на алкохолни продукти от лица под 18 години.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET