Показване на 2 резултата

КЮФТЕ 70ГР САРАЙ /30/

0.89 лв./бр.
Купи

КЮФТЕТА ОХЛАДЕНИ 10БР САРАЙ /ТАРЕЛКА/

Original price was: 8.49 лв..Current price is: 7.19 лв../бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Месни заготовки

Търсите ли продукти от тип Месни заготовки? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Месни заготовки.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Месни заготовки и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Месни заготовки вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Месни заготовки са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Месни заготовки с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Месни заготовки на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Месни заготовки, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Месни заготовки не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET