Показване на 2 резултата

ПУЕШКО ПЕЧЕНО МЕСО ОТ ГЪРДИ 110ГР BERETTA /10/

6.99 лв./бр.
Купи

ПУЕШКО РОЛЕ 270ГР МЕС-КО /ВАКУУМ/

8.19 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Пуешко месо

Търсите ли продукти от тип Пуешко месо? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Пуешко месо.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Пуешко месо и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Пуешко месо вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Пуешко месо са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Пуешко месо с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Пуешко месо на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Пуешко месо, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Пуешко месо не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET