Показване на 13 резултата

ДЗП ЗА ПИЕНЕ 310МЛ МАЛИНА /12/

2.19 лв./бр.
Купи

ДЗП ЗА ПИЕНЕ 310МЛ ЯГОДА /12/

2.19 лв./бр.
Купи

КИСЕЛО МЛЯКО ПЛОДОВО БОР ЧВОР 200ГР ГОРСКИ ПЛОД

0.79 лв./бр.
Купи

КИСЕЛО МЛЯКО ПЛОДОВО БОР ЧВОР 200ГР КАЙСИЯ

0.79 лв./бр.
Купи

КИСЕЛО МЛЯКО ПЛОДОВО БОР ЧВОР 200ГР КРУША

0.79 лв./бр.
Купи

КИСЕЛО МЛЯКО ПЛОДОВО БОР ЧВОР 200ГР ЯГОДА

0.79 лв./бр.
Купи

МЛЯКО ВАНИЛИЯ 200МЛ МЛЕКОВИТА UHT /30/

1.25 лв./бр.
Купи

МЛЯКО ШОКОЛАДОВО 200МЛ МЛЕКОВИТА UHT /30/

1.25 лв./бр.
Купи

МЛЯКО ЯГОДА 200МЛ МЛЕКОВИТА UHT /30/

1.25 лв./бр.
Купи

ПЛОДОВО МЛЯКО ФИБЕЛА 500МЛ УХТ БАНАН /6/

2.29 лв./бр.
Купи

ПЛОДОВО МЛЯКО ФИБЕЛА 500МЛ УХТ ПЪПЕШ /6/

2.29 лв./бр.
Купи

ПЛОДОВО МЛЯКО ФИБЕЛА 500МЛ УХТ ШОКО /6/

2.29 лв./бр.
Купи

ПЛОДОВО МЛЯКО ФИБЕЛА 500МЛ УХТ ЯГОДА /6/

2.29 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Млечни напитки

Търсите ли продукти от тип Млечни напитки? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Млечни напитки.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Млечни напитки и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Млечни напитки вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Млечни напитки са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Млечни напитки с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Млечни напитки на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Млечни напитки, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Млечни напитки не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET