Показване на 3 резултата

ПАСТЕТ КЕН 190ГР КЛАСИК

3.19 лв./бр.
Купи

ПАСТЕТ КЕН 190ГР С МАСЛИНИ

3.19 лв./бр.
Купи

ПАСТЕТ НАРОДЕН 190ГР

2.19 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Пастет

Търсите ли продукти от тип Пастет? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Пастет.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Пастет и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Пастет вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Пастет са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Пастет с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Пастет на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Пастет, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Пастет не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET