Показване на 14 резултата

ДЖОЛАН С БИЛКИ СУ ВИД 600ГР NEGRONI /12/

15.99 лв./бр.
Купи

МАРИНОВАНА СВИНСКА ПЪРЖОЛА КГ

11.49 лв./кг.
Купи

МЛЯНО МЕСО В ЧЕРВО СУ ВИД 500ГР NEGRONI /12/

15.99 лв./бр.
Купи

ПЕЧЕН СВИНСКИ ДЖОЛАН СУ ВИД 650ГР BERETTA /8/

19.99 лв./бр.
Купи

СВИНСКА МАС ЗА ГОТВЕНЕ 250ГР BERETTA /8/

5.69 лв./бр.
Купи

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ 4D /ОХЛАДЕНА/

11.49 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ БЕКОН

11.39 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСТ 4D /ОХЛАДЕН/

11.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ /ОХЛАДЕН/

12.49 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ГЪРДИ С БЕКОН КГ

11.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН БЕЗ КОСТ /ОХЛАДЕН/

10.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН ЕКО МЕС 170ГР /ВАКУУМ/

5.79 лв./бр.
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН С КОСТ

5.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ /ОХЛАДЕНО/

12.99 лв./кг.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Свинско месо

Търсите ли продукти от тип Свинско месо? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Свинско месо.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Свинско месо и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Свинско месо вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Свинско месо са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Свинско месо с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Свинско месо на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Свинско месо, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Свинско месо не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET