Показване на 12 резултата

ГОДЖИ БЕРИ 50ГР КАРА

2.39 лв./бр.
Купи

СМОКИНЯ СУШЕНА 150ГР ЕВРАЗИЯ

2.99 лв./бр.
Купи

СТАФИДА ЗЛАТНА 200ГР РОКО

2.59 лв./бр.
Купи

СТАФИДА ЗЛАТНА 70ГР ЕЛИТ

Original price was: 1.29 лв..Current price is: 0.99 лв../бр.
Купи

СТАФИДА ЗЛАТНА 80ГР РОКО

1.19 лв./бр.
Купи

СУШЕНА АРОНИЯ 100ГР СЕРЕНА /12/

3.49 лв./бр.
Купи

СУШЕНИ ВИШНИ БЕЗ КОСТИЛКА 100ГР СЕРЕНА /12/

4.99 лв./бр.
Купи

СУШЕНИ КАЙСИИ 150ГР СЕГУЕЙ /24/

3.69 лв./бр.
Купи

СУШЕНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА 200ГР СЕРЕНА /12/

4.19 лв./бр.
Купи

СУШЕНИ ЧЕРНИ ЧЕРЕШИ БЕЗ КОСТИЛКА 100ГР СЕРЕНА /12/

4.59 лв./бр.
Купи

СУШЕНИ ШИПКИ 100ГР СЕРЕНА /12/

2.59 лв./бр.
Купи

ФУРМИ НАТУРАЛНИ 400ГР ЕВРАЗИЯ /12/

3.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Сушени плодове

Търсите ли продукти от тип Сушени плодове? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Сушени плодове.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Сушени плодове и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Сушени плодове вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Сушени плодове са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Сушени плодове с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Сушени плодове на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Сушени плодове, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Сушени плодове не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET