Показване на 11 резултата

БУТЕР ТЕСТО 800ГР БЕЛЛА

6.69 лв./бр.
Купи

КОРИ БЕЛЛА 400ГР /24/

3.69 лв./бр.
Купи

КОРИ ДУНАВСКИ КЪПАНИ ПЕЧЕНИ НА САЧ 400ГР /10/

3.99 лв./бр.
Купи

КОРИ ОДРИНСКИ 500ГР /20/

2.85 лв./бр.
Купи

КОРИ ТРАКИЙСКИ 400ГР /24/

2.89 лв./бр.
Купи

КОРИ ФАМИЛИЯ 500ГР /24/

2.99 лв./бр.
Купи

КОРИ ФАМИЛИЯ ТОЧЕНИ МАКСИ 800ГР /18/

5.99 лв./бр.
Купи

ТЕСТО 700ГР ЕЛЕНОВО

1.49 лв./бр.
Купи

ТУРСКИ КОРИ ЗА БАНИЦА 500ГР АЛИ /16/

4.19 лв./бр.
Купи

ТУРСКИ КОРИ ФИНИ ЗА БАКЛАВА 500ГР АЛИ /20/

3.79 лв./бр.
Купи

ТУРСКИ КОРИ ЮЧГЕН ТРИЪГЪЛНИ 300ГР АЛИ /18/

3.39 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Точени кори и тесто

Търсите ли продукти от тип Точени кори и тесто? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Точени кори и тесто.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Точени кори и тесто и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Точени кори и тесто вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Точени кори и тесто са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Точени кори и тесто с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Точени кори и тесто на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Точени кори и тесто, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Точени кори и тесто не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET