Показване на 5 резултата

ГРАНУЛИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ BLIZ 250ГР /24/

4.99 лв./бр.
Купи

КИЛТОКС НАСЕКОМИ 500МЛ /24/

5.49 лв./бр.
Купи

ПРЕПАРАТ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ BLIZ 1Л /12/

5.49 лв./бр.
Купи

ТУБОФЛО КАНАЛИ 60ГР СТУДЕНА ВОДА

1.69 лв./бр.
Купи

ТУБОФЛО КАНАЛИ 60ГР ТОПЛА ВОДА

1.69 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Други препарати

Търсите ли продукти от тип Други препарати? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Други препарати.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Други препарати и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Други препарати вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Други препарати са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Други препарати с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Други препарати на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Други препарати, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Други препарати не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET