Показване на 12 резултата

АНТИГЕНЕН БЪРЗ ТЕСТ COVID-19

9.99 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – CLASSIC /24/

4.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – FEEL THIN /24/

5.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – FEEL ULTRA THIN /24/

5.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – ЕКСТРА ПЛЕЖЪР /24/

5.99 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – ЕКСТРА СЕЙФ /24/

4.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – ЛАВ /24/

4.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – ПЛЕЖЪР МИ /24/

5.99 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС – ФИЙЛ ИНТИМЕЙТ /24/

5.59 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС ЛУБРИКАНТ ФИЙЛ

13.99 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС МАКС ГЕЛ АЛОЕ ВЕРА

22.99 лв./бр.
Купи

ДЮРЕКС МАКС ГЕЛ ИЛАНГ

22.99 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Здраве и грижа

Търсите ли продукти от тип Здраве и грижа? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Здраве и грижа.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Здраве и грижа и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Здраве и грижа вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Здраве и грижа са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Здраве и грижа с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Здраве и грижа на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Здраве и грижа, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Здраве и грижа не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET