Показване на 12 резултата

БАНСКИ СТАРЕЦ ДОМАШЕН ЕКО МЕС 160ГР /СЛАЙС/

9.19 лв./бр.
Купи

ВРАТ ЗАНАЯТЧИЙСКИ МЕС-КО 100ГР /СЛАЙС/

6.19 лв./бр.
Купи

ПРОШУТО КОТО СЛАЙС 200ГР /30/

1.89 лв./бр.
Купи

ПРОШУТО КРУДО СЛАЙС 200ГР ВАКУУМ /30/

2.79 лв./бр.
Купи

САЛАМ БУРГАС ЕКО МЕС 110ГР /СЛАЙС/

2.59 лв./бр.
Купи

САЛАМ БУРГАС ЕКО МЕС 160ГР /СЛАЙС/

5.19 лв./бр.
Купи

САЛАМ МИЛАНО 200ГР СЛАЙС /30/

1.69 лв./бр.
Купи

САЛАМ ТЪРНОВО ЕКО МЕС 110ГР /СЛАЙС/

2.59 лв./бр.
Купи

САЛАМ ЧОРИЗО СЛАЙС 200ГР /30/

2.19 лв./бр.
Купи

САЛАМ ЧОРИЗО СЛАЙС КГ ~2кг

9.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ БУТ ВП Ф100 НАРЯЗАН 190ГР МЕС-КО /ВАКУУМ/

5.99 лв./бр.
Купи

ФИЛЕ ЗАНАЯТЧИЙСКО МЕС-КО 100ГР /СЛАЙС/

4.89 лв./бр.
Купи

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Колбаси слайс

Търсите ли продукти от тип Колбаси слайс? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Колбаси слайс.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Колбаси слайс и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Колбаси слайс вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Колбаси слайс са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Колбаси слайс с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Колбаси слайс на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Колбаси слайс, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Колбаси слайс не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET