Ползи от пазаруването в BGM

Защо да изберете BG Market?

Защо да изберете BG Market?

Съществуват много места и начини, от които да си набавите хранителни продукти. Защо да изберете BG Market Ви разказваме тук. Вижте 3-те отличими характеристики на супермаркетите BGM.  

  1. Предоставяме нови и уникални продукти за българския пазар: непрекъснато обновяваме асортимента от разнообразни продукти, хранителни и нехранителни категории с нови предложения. Стремим се да предложим на клиента стоки, които не могат да бъдат открити никъде другаде в страната. Директни вносители сме на подбрани деликатеси, вина, захарни изделия, кафе на наложени европейски марки. Освен с физически магазини на територията на Благоевград и Банско, предоставяме възможност за бързо и лесно пазаруване онлайн от всички точки на България. За повече информация разгледайте начините за доставка по региони. Предлагаме атрактивни оферти с продукти на промоционална цена всяка седмица, от които потребителят има възможност да се възползва.
  2. Предлагаме собствени продукти, създадени в нашата транжорна: имаме изградена собствена транжорна, като предоставяме на своите клиенти разнообразие от свежи месни деликатеси под бранда Mr Yummy.
  3. Разполагаме със собствена кухня и предоставяме готвена храна в топла точка: разполагаме със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските ни обекти, като предлагаме разнообразие от готвени ястия всеки ден, които клиентите могат да закупят за вкъщи от магазините.

BG Market е едно обещание за качествено подбрани и разнообразни пресни продукти на достъпна цена, съобразени с изискванията за хигиена и безопасност. Разберете повече за възможностите за пазаруване от BGM от статията „10 причини да пазарувате в BGM”.

Заповядайте в нашите магазини или пазарувайте онлайн на https://bgm.bg/