Ползи от пазаруването в BGM

10 причини да пазарувате в BG Market

10 причини да пазарувате от BG Market

BG Market е едно обещание за качествено подбрани и разнообразни пресни продукти на достъпна цена, съобразени с изискванията за хигиена и безопасност. Представяме Ви 10 причини, за които си струва да пазарувате от нашите магазини.

  1. Разнообразие на продукти: в магазините може да откриете близо 9000 хранителни продукти, готвени ястия, стоки за дома и офиса, козметика, храна за кучета и котки.
  2. Нови и уникални продукти: непрекъснато обновяваме асортимента с нови предложения, като се стремим да предложим на потребителя изделия, които не могат да открият никъде другаде в страната. Директни вносители сме на подбрани деликатеси, вина, захарни изделия на наложени европейски марки.
  3. Промоционални предложения: всяка седмица предлагаме на нашите потребители около 600 продукта на промоционална цена, които могат да разгледат в специално изготвената брошура, валидна от понеделник до неделя.
  4. Достъпност на клиентите: веригата разполага с 9 физически обекта в Благоевград и 1 в Банско, като има задачата да предоставя цялостно клиентско преживяване в обектите си по начин, че потребителите да се чувстват удобно и комфортно и да пазаруват с лекота и бързина.
  5. Възможност за пазаруване онлайн: освен физически обекти имате възможност бързо и лесно да пазарувате от онлайн магазина на BG Market от всички краища на страната. За повече информация разгледайте начините за доставка по региони.
  6. Собствени продукти: имаме изградена собствена транжорна, като предоставяме на своите клиенти различни месни деликатеси под бранда Mr Yummy.
  7. Собствена кухня: разполагаме със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлагаме разнообразие от готвени ястия, които потребителите могат да закупят всеки ден от магазините.
  8. Уютно потребителско преживяване: създаваме атмосфера в обектите си по начин, че клиентите ни да се чувстват добре и да прекарват повече време там. Изграждаме бързо и надеждно пазаруване онлайн по начин, че клиентите да приключват поръчката бързо, лесно и с усмивка. 
  9. Месечна игра: всеки месец предлагаме да участвате в томбола с награди. Играта важи за всички физически хранителни магазини на веригата.
  10. Опит над 20 години: със своя опит над 20 години целим непрекъснато да подобряваме услугите, обслужването и компетенциите.

Заповядайте в нашите магазини или пазарувайте онлайн на https://bgm.bg/