Ползи от пазаруването в BGM

Доставяме до Вас

Доставяме до Вас

Верига супермаркети BG Market стартират своята дейност преди 20 години с отварянето на първия търговски обект в гр. Благоевград. Сега хранителните магазини в града наброяват 10, разполагат и с един в гр. Банско. От 6 години BG Market развива дейност със собствен онлайн магазин, като предлага собствена дистрибуция в 3 окръга на страната – до гр. Благоевград и гр. Банско и селища в непосредствена близост на посочените градове; до по-отдалечени селища от гр. Благоевград и гр. Банско; до гр. София, гр. Кюстендил, гр. Самоков и гр. Перник, а за останалата част от страната има възможност за доставка чрез куриерска фирма Еконт. Повече за конкретни параметри относно доставката може да разберете на https://bgm.bg/dostavka/

Когато се регистрирате на https://bgm.bg/my-account/ ще излезе предварително прозорче, в което ще посочите от кое населено място сте. В зависимост от коя част на България сте ще се появят продуктите, които може да поръчате за Вашето местоположение. Избирате продукти, слагате в кошницата и сте готови с Вашата поръчка.

BGM разполага също така със собствена кухня за нуждите на топлата точка в търговските обекти, като предлага разнообразие от готвени ястия, които потребителите могат да закупят всеки ден от магазините. Има изградена собствена транжорна, като предоставя на своите клиенти различни месни деликатеси под бранда Mr Yummy. Ако живеете в Благоевград може да поръчате онлайн също, като трябва да имате предвид, че на място ще намерите по-голямо разнообразие.

Фирмата внася директно храни и напитки от производители от Италия и Гърция, с които има изградени партньорски отношения и по този начин предоставя уникални продукти за потребителите, които не могат да намерят по други места и в други вериги и различни търговски обекти. 

Разберете повече какви са ползите да пазарувате онлайн в статията  „8 ползи от онлайн пазаруването на www.bgm.bg”. Заповядайте в нашите магазини или пазарувайте онлайн на https://bgm.bg/