Пакетирани храниМед тахан и фъстъчено маслоТахан и фъстъчено масло

Показване на 5 резултата

Купи

СУСАМОВ ТАХАН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ 700ГР БАЛЧО /9/

9.99 лв./бр.
-17%
СУСАМОВ ТАХАН С ЛЕНЕНО СЕМЕ 340ГР БАЛЧО /12/
Купи

СУСАМОВ ТАХАН С ЛЕНЕНО СЕМЕ 340ГР БАЛЧО /12/

4.99 лв./бр.
-15%
Купи

СУСАМОВ ТАХАН С МЕД И КАКАО 350ГР БАЛЧО /12/

4.49 лв./бр.
-17%
СУСАМОВ ТАХАН СУРОВ 340ГР БАЛЧО /12/
Купи

СУСАМОВ ТАХАН СУРОВ 340ГР БАЛЧО /12/

4.99 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Тахан и фъстъчено масло

Търсите ли продукти от тип Тахан и фъстъчено масло? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Тахан и фъстъчено масло.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Тахан и фъстъчено масло и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Тахан и фъстъчено масло вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Тахан и фъстъчено масло са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Тахан и фъстъчено масло с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Тахан и фъстъчено масло на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Тахан и фъстъчено масло, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Тахан и фъстъчено масло не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET