Пакетирани храниКонсервиПлодови консерви

Показване на 7 резултата

Купи

АНАНАС НА ШАЙБИ В СИРОП 432ГР DEL MONTE

4.99 лв./бр.
Купи

КОМПОТ БЕЛЕНИ КРУШИ 820ГР ROLNIK /6/

5.69 лв./бр.
КОМПОТ ОТ АНАНАС 560ГР BONTA DI CAMPO
Купи

КОМПОТ ОТ АНАНАС 560ГР BONTA DI CAMPO

2.99 лв./бр.
Купи

КОМПОТ ПИАЧЕЛИ 570ГР СИНИ СЛИВИ

3.49 лв./бр.
Купи

КОМПОТ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОВОДЕ 565ГР ROLNIK /12/

4.49 лв./бр.
Купи

КОНФИТЮР SANTA ROSA 350ГР ГОРСКИ ПЛОДОВЕ

3.99 лв./бр.
Купи

КОНФИТЮР ДЕРОНИ 300ГР БОРОВИНКИ /6/

2.99 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Плодови консерви

Търсите ли продукти от тип Плодови консерви? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Плодови консерви.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Плодови консерви и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Плодови консерви вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Плодови консерви са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Плодови консерви с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Плодови консерви на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Плодови консерви, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Плодови консерви не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET