Показване на 8 резултата

Купи

ЛЕЩА SELECT МИГНОН 400ГР

2.79 лв./бр.
Купи

ЛЕЩА ЕДРА 500ГР СТИНГЕРС

0.99 лв./бр.
ЛЕЩА ЕДРА КГ
Купи

ЛЕЩА ЕДРА КГ

3.69 лв./кг.
-32%
Купи

ЛЕЩА ЕКСТРА 500ГР КРИНА /10/

1.35 лв./бр.
ЛЕЩА ЕКСТРА 500ГР ОБЕРОН /10/
Купи

ЛЕЩА ЕКСТРА 500ГР ОБЕРОН /10/

1.79 лв./бр.
-38%
Купи

ЛЕЩА ЧЕРВЕНА BARILLA 300ГР С НАХУТ

4.99 лв./бр.
-38%
Купи

ЛЕЩА ЧЕРВЕНА BARILLA 300ГР С НАХУТ И ГРАХ

4.99 лв./бр.
Купи

ЛЕЩА ЧЕРВЕНА SELECT 400ГР

2.79 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Леща

Търсите ли продукти от тип Леща? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Леща.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Леща и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Леща вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Леща са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Леща с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Леща на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Леща, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Леща не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET