Показване на 12 резултата

-12%Нов
Купи

МОРСКА СОЛ 100ГР АЛТО /МЕЛНИЧКА/

2.29 лв./бр.
Подсказка
Купи

СОЛ ГОТВАРСКА 100ГР АЛТО /СОЛНИЦА/

0.89 лв./бр.
Купи

СОЛ МОРСКА 1КГ /10/ ПРОМАР

0.45 лв./бр.
Подсказка
Купи

СОЛ МОРСКА ЗА ОБЕЗЛЕДЯВАНЕ /25КГ/

0.29 лв./кг.
Купи

СОЛ ПЕРЛА 1КГ /10/ ПРОМАР

0.59 лв./бр.
Купи

СОЛ ПЕРЛА 500ГР ПРОМАР

0.35 лв./бр.
Подсказка
Купи

СОЛ ТРАПЕЗНА ОРБЕЛ 1КГ /10/

1.09 лв./бр.
Купи

СОЛ ФИНО 1КГ /10/ ПРОМАР

0.69 лв./бр.
Подсказка
Купи

СОЛ ХИМАЛАЙСКА 100ГР АЛТО

2.19 лв./бр.
-15%
Купи

ХИМАЛАЙСКА СОЛ 100ГР АЛТО /МЕЛНИЧКА/

2.79 лв./бр.
ХИМАЛАЙСКА СОЛ 500ГР ПАСИФЛОРА /6/
Купи

ХИМАЛАЙСКА СОЛ 500ГР ПАСИФЛОРА /6/

2.59 лв./бр.
Купи

ХИМАЛАЙСКИ СОЛНИ КРИСТАЛИ 150ГР КАРА

0.89 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Сол

Търсите ли продукти от тип Сол? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Сол.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Сол и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Сол вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Сол са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Сол с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Сол на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Сол, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Сол не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET