НапиткиКафе чай и какаоГорещ шоколад и какао

Показване на 6 резултата

-41%
Купи

КАКАО PRINCE 200ГР

1.29 лв./бр.
Купи

КАКАО НЕСКУИК ДОЗА

0.45 лв./бр.
КАКАО НЕСКУИК ПЛЮС 200ГР НЕСТЛЕ /20/
Купи

КАКАО НЕСКУИК ПЛЮС 200ГР НЕСТЛЕ /20/

2.99 лв./бр.
КАКАО НЕСКУИК ПЛЮС 400ГР НЕСТЛЕ
Купи

КАКАО НЕСКУИК ПЛЮС 400ГР НЕСТЛЕ /NA/

5.39 лв./бр.
Купи

ТОПЪЛ ШОКОЛАД PRINCE 25ГР

0.39 лв./бр.
Купи

ТОПЪЛ ШОКОЛАД PRINCE 25ГР ВАНИЛИЯ

0.39 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Горещ шоколад и какао

Търсите ли продукти от тип Горещ шоколад и какао? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Горещ шоколад и какао.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Горещ шоколад и какао и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Горещ шоколад и какао вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Горещ шоколад и какао са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Горещ шоколад и какао с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Горещ шоколад и какао на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Горещ шоколад и какао, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Горещ шоколад и какао не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET