Месо и рибаРибни специалитетиРибни деликатеси

Показване на 10 резултата

КАЛМАРИ ПАНЕ КРЪГЧЕ 500ГР /Испания/
Купи

КАЛМАРИ ПАНЕ КРЪГЧЕ 500ГР /Испания/

5.39 лв./бр.
КАЛМАРИ ПАНЕ ШАЙБИ 1КГ
Купи

КАЛМАРИ ПАНИРАНИ РИНГОВЕ 400ГР /10/

4.29 лв./бр.
Купи

ПЕРЛИ НЕСЕБЪРСКИ МЕСЕМБРИЯ 200ГР ПВЦ /12/

1.99 лв./бр.
Подсказка
Купи

ПЕРЛИ НЕСЕБЪРСКИ МЕСЕМБРИЯ 290ГР /6/

3.09 лв./бр.
РОЛЦА ОТ РАЦИ 250ГР 22% /40/
Купи

РОЛЦА ОТ РАЦИ 150ГР /40/ VICI

1.39 лв./бр.
РОЛЦА ОТ РАЦИ 250ГР 22% /40/
Купи

РОЛЦА ОТ РАЦИ 250ГР 22% /40/

1.99 лв./бр.
Купи

СКУМРИЯ ВЕЯНА С ГЛАВА /ВАКУУМ/

13.79 лв./кг.
Подсказка
Купи

СКУМРИЯ ПУШЕНА С ГЛАВА /ВАКУУМ/

13.79 лв./кг.
Купи

ТАРАМОСАЛАТА РОЗОВА /2КГ/

11.79 лв./кг.
Подсказка
Купи

ТИРОКАФТЕРИ САЛАТА 250ГР

5.89 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Рибни деликатеси

Търсите ли продукти от тип Рибни деликатеси? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Рибни деликатеси.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Рибни деликатеси и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Рибни деликатеси вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Рибни деликатеси са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Рибни деликатеси с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Рибни деликатеси на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Рибни деликатеси, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Рибни деликатеси не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET