Месо и рибаПрясно месоТелешко и говеждо месо

Показване на 4 резултата

Подсказка
Купи

БУРГЕР ОТ БЛЕК АНГЪС 2*150ГР /ВАКУУМ/

8.09 лв./бр.
Подсказка
Купи

НАДЕНИЦА ОТ БЛЕК АНГЪС 4*100ГР /ВАКУУМ/

10.09 лв./бр.
Купи

ТЕЛЕШКИ БУРГЕР 2*130ГР МЕС-КО /ТАРЕЛКА/

4.99 лв./бр.
Подсказка
Купи

ТЕЛЕШКИ КЮФТЕТА 10БР САРАЙ /ТАРЕЛКА/

8.59 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Телешко и говеждо месо

Търсите ли продукти от тип Телешко и говеждо месо? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Телешко и говеждо месо.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Телешко и говеждо месо и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Телешко и говеждо месо вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Телешко и говеждо месо са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Телешко и говеждо месо с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Телешко и говеждо месо на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Телешко и говеждо месо, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Телешко и говеждо месо не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET