Месо и рибаПрясно месоСвинско месо

Показване на 12 резултата

Купи

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ

8.99 лв./кг.
Подсказка
Купи

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ ЗА КОНВЕКТОМАТ КГ

8.59 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСТ 4D /ОХЛАДЕН/

9.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ

9.99 лв./кг.
Подсказка
Купи

СВИНСКИ ГЪРДИ ЗА КОНВЕКТОМАТ КГ

8.59 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ ГЪРДИ С КОСТ

9.59 лв./кг.
-22%
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН БЕЗ КОСТ

6.99 лв./кг.
Подсказка
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН ПРЕДЕН С КОСТ И КОЖА ЗА КОНВЕКТОМАТ

5.39 лв./кг.
Подсказка
Купи

СВИНСКИ ДЖОЛАН С КОСТ

5.99 лв./кг.
Купи

СВИНСКИ КОТЛЕТ НАРЯЗАН

8.59 лв./кг.
СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ
Купи

СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ

9.99 лв./кг.
Подсказка
Купи

СВИНСКО ПОЛУТЛЪСТО КГ /КАЙМА/

3.78 лв./кг.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Свинско месо

Търсите ли продукти от тип Свинско месо? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Свинско месо.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Свинско месо и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Свинско месо вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Свинско месо са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Свинско месо с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Свинско месо на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Свинско месо, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Свинско месо не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET