Месо и рибаКолбаси слайс

Показване на 9 резултата

Купи

БАНСКИ СТАРЕЦ ДОМАШЕН ЕКО МЕС 180ГР /СЛАЙС/

7.79 лв./бр.
ПРОШУТО КОТО СЛАЙС 200ГР /30/
Купи

ПРОШУТО КОТО СЛАЙС 200ГР /30/

1.89 лв./бр.
ПРОШУТО КРУДО СЛАЙС 200ГР ВАКУУМ /30/
Купи

ПРОШУТО КРУДО СЛАЙС 200ГР ВАКУУМ /30/

2.19 лв./бр.
Купи

САЛАМ БУРГАС ЕКО МЕС 140ГР /СЛАЙС/

2.89 лв./бр.
-14%
Купи

САЛАМ БУРГАС ЕКО МЕС 180ГР /СЛАЙС/

3.59 лв./бр.
Купи

САЛАМ МИЛАНО 200ГР СЛАЙС /30/

1.69 лв./бр.
САЛАМ УНГЕРЕЗЕ 200ГР СЛАЙС /30/
Купи

САЛАМ УНГЕРЕЗЕ 200ГР СЛАЙС /30/

1.69 лв./бр.
САЛАМ ЧОРИЗО 200ГР СЛАЙС /30/
Купи

САЛАМ ЧОРИЗО 200ГР СЛАЙС /30/

1.99 лв./бр.
Купи

ШПЕК ПЕРЕЛИК СЛАЙС ~200ГР

20.39 лв./кг.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Колбаси слайс

Търсите ли продукти от тип Колбаси слайс? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Колбаси слайс.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Колбаси слайс и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Колбаси слайс вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Колбаси слайс са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Колбаси слайс с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Колбаси слайс на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Колбаси слайс, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Колбаси слайс не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET