За дома и офисаЕлектрически уреди

Показване на 8 резултата

Show sidebar
Купи
Затвори

КАНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА 1,7Л /SP-1230-F/

25.89 лв./бр.
Купи
Затвори

МИКСЕР 150W /SP-1110-AB/ 5 СТЕПЕНИ

23.89 лв./бр.
-15%
Купи
Затвори

ПАСАТОР С ЧАША 250W /SP-1112-AC/ 1 СТЕПЕН ЧЕРЕН

26.89 лв. 22.99 лв./бр.
Купи
Затвори

СЕШОАР СИВ /SP-1100-CT/

20.89 лв./бр.
Подсказка
Купи
Затвори

СКАРА С КАПАК 1600W ГОЛЯМА

34.89 лв./бр.
Купи
Затвори

ТОСТЕР 750W /SP-1440-AC/ БЯЛ

25.89 лв./бр.
Купи
Затвори

ТОСТЕР САНДВИЧ 750W /SP-1442-AN/

25.89 лв./бр.
Купи
Затвори

ТРИМЕР /Z-1812/-F/

9.89 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Електрически уреди

Търсите ли продукти от тип Електрически уреди? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Електрически уреди.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Електрически уреди и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Електрически уреди вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Електрически уреди са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Електрически уреди с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Електрически уреди на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Електрически уреди, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Електрически уреди не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET