Захарни изделияСладкиши

Показване на 5 резултата

Show sidebar
Подсказка
Купи
Затвори

БАКЛАВА 350ГР СТАРИТЕ МАЙСТОРИ

2.59 лв./бр.
Подсказка
Купи
Затвори

БАКЛАВА С ОРЕХИ МАРИЯ 350ГР

2.59 лв./бр.
БАКЛАВА ТРИЪГЪЛНА 330ГР БГ ЛАЙН /12/
Купи
Затвори

БАКЛАВА ТРИЪГЪЛНА 330ГР BG LINE /12/

2.89 лв./бр.
МЕДЕН ЛИНЦЕР МИНИ ШО-КЕЙ 265ГР МЕДОВИНА /10/
Купи
Затвори

МЕДЕН ЛИНЦЕР МИНИ ШО-КЕЙ 265ГР МЕДОВИНА /10/

2.59 лв./бр.
МЕДЕНИ СЛАДКИ 230ГР МЕДОВИНА /10/
Купи
Затвори

МЕДЕНИ СЛАДКИ 230ГР МЕДОВИНА /10/

1.79 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Сладкиши

Търсите ли продукти от тип Сладкиши? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Сладкиши.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Сладкиши и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Сладкиши вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Сладкиши са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Сладкиши с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Сладкиши на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Сладкиши, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Сладкиши не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET