Замразени храниРиба и морски дарове

Показване на 6 резултата

Купи

ПЪСТЪРВА ЧИСТЕНА /ЗАМРАЗЕНА/

14.19 лв./кг.
Купи

СКУМРИЯ ЦЯЛА 400/600 ЗАМРАЗЕНА /ПАКЕТ/

7.49 лв./кг.
Купи

СКУМРИЯ ЧИСТЕНА ЗАМРАЗЕНА /ПАКЕТ/

9.09 лв./кг.
Купи

ХЕК ФИЛЕ НАТУРАЛНО /ПОТР.ОПАКОВКА/

11.99 лв./кг.
Купи

ХЕК ЧИСТЕН 300/500 /ПАКЕТ/

7.79 лв./кг.
Купи

ЦАЦА 500ГР БЪЛГАРИЯ /ПАКЕТ/

1.69 лв./бр.

Виж цени и купи онлайн стоки от категория Риба и морски дарове

Търсите ли продукти от тип Риба и морски дарове? Не търсете повече, защото Онлайн супермаркет BG MARKET предлага разнообразни продукти от категория Риба и морски дарове.

Разгледайте целият ни асортимент от качествени стоки в категория Риба и морски дарове и купете онлайн на най-добра цена, с безплатна доставка до дома или офиса. Поръчвайки онлайн нашите стоки от тип Риба и морски дарове вие спестявате време и пари, не само защото не се редите на дълги опашки и не пътувате до магазините, но и защото продуктите ни в категория Риба и морски дарове са на изключително атрактивна цена, доставени директно до вашата врата. И това не е всичко – регистрирайки се в сайта вие автоматично започвате да спестявате пари с лоялната програма на BG MARKET. Купи продукти от категория Риба и морски дарове с намаления и промо цени всяка седмица. Винаги качествени стоки тип Риба и морски дарове на специални цени за нашите клиенти.

Онлайн супермаркет BG MARKET предоставя възможност за безконтактна доставка и плащане с карта на всички стоки от категория Риба и морски дарове, както и доставката им до друг адрес (примерно на роднини или познати). Супермаркет за храни, напитки и домашни потреби BG MARKET доставя своите стоки от категория Риба и морски дарове не само в регион Благоевград, но и до цяла България.

Ако имате въпроси относно стоките в тази категория, не виждате някои от продуктите й, или имате предложение за асортимент, който би допълнил тези продукти, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти, съответната контактна форма, да ни пишете на имейл или да се обадите по телефона.

Както винаги, пожелаваме приятно пазаруване в BG MARKET