Какви хранителни продукти да напазарувам за вкъщи?

Какви хранителни продукти да напазарувам за вкъщи?

Да си създадете списък за пазаруване е добра идея преди да излезете на пазар. Ако не си отговорите на въпроса „Какво да взема от магазина за хранителни стоки?“ предварително със сигурност ще забравите нещо важно. Също така е вероятно да се окажете с куп неща, от които наистина не се нуждаете.

Прочетете повече

нов продукт: суши сет

Суши сет

Представяме Ви нашите нови суши сетове, като се стремим да Ви предлагаме разнообразие, подходящо за всеки вкус. Ще ги намерите в разфасовки от 280 гр. до 350 гр. Подходящи са за вкусна и пълноценна вечеря за цялото семейство, когато искате да се насладите на времето с близките Ви хора.

Прочетете повече

нов продукт замразени баници

Замразени баници

Мини баничките се предлагат в разфасовки от 900 гр. в три неустоими вкуса – със сирене, със сирене и спанак, сирене и айвар. А от домашната баница можете да намерите в два вкуса – със сирене и с говеждо месо.

Прочетете повече

5 лесни стъпки за постигането на здравословно хранене у дома

Вкусна и питателна храна за цялото семейство

Въпреки, че може да изглежда непосилно и обезсърчително, здравословните ястия могат да се приготвят лесно, като същевременно осигуряват големи ползи за цялото семейство. В тази блог статия ще Ви предложим няколко лесни стъпки за постигането на здравословно хранене у дома.

Прочетете повече